• Liderul USR, Cătălin Drulă, a anunțat, luni, că își asumă rezultatul alegerilor.
  • Partidul său a înregistrat un eșec și că „în cel mai scurt timp” va convoca alegeri pentru alegerea unui nou președinte al USR.
  • „Avem oameni și lideri puternici care pot duce mai departe această construcție”, a spus Cătălin Drulă.

Liderul USR, Cătălin Drulă, a anunțat, luni, că își asumă rezultatul alegerilor, unde partidul său a înregistrat un eșec, și că „în cel mai scurt timp” va convoca alegeri pentru alegerea unui nou președinte al USR.

„Avem oameni și lideri puternici care pot duce mai departe această construcție. Și mă gândesc aici la Dominic Fritz, un om care a câștigat decisiv votul în Timișoara și a arătat că PSD și PNL pot fi înfrânte. E foarte important ca USR să continue, pentru că în această mișcare s-au pus speranțele de modernizare a României. Vom organiza alegeri în scurt timp pentru un nou președinte. Mi-am dăruit toată priceperea. Acum am obținut un scor politic mai bun pentru consilii județene față de 2020”, a spus Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă spune că va lupta în continuare pentru modernizarea țării și pentru ca proiectul USR să meargă mai departe.

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

„Cred că este foarte important să avem un reset, să plecăm mai departe cu energii proaspete și să atacăm alegerile foarte importante din toamnă – prezidențiale și parlamentare – cu un suflu nou și cu optimism”, a precizat președintele USR.

Citește și