• Cătălin Drulă a anunţat că sâmbătă şi-a lansat oficial candidatura pentru preşedinţia USR. „Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril”, a declarat Drulă.
  • Preşedintele interimar al USR susţine că este omul potrivit pentru a ocupa această funcţie.
  • Potrivit lui Drulă, USR este cel mai mare partid de opoziţie care trebuie să se lupte cu colosul PSD-PNL.

Cătălin Drulă a anunţat că sâmbătă şi-a lansat oficial candidatura pentru preşedinţia USR. „Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril”, a declarat Drulă.

Preşedintele interimar al USR susţine că este omul potrivit pentru a ocupa această funcţie.

„Am demonstrat că sunt omul faptelor. Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril. Vorbesc deschis, critic des şi laud la fel. Şi mereu o fac sincer şi fără ocolişuri. Cred că USR are nevoie de organizare, energie şi o mână hotărâtă pe volan. Şi că sunt persoana potrivită pentru asta”, a spus Cătălin Drulă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Potrivit lui Drulă, USR este cel mai mare partid de opoziţie care trebuie să se lupte cu colosul PSD-PNL. El i-a anunţat pe membrii USR în ce mod va conduce partidul.

„În aceşti ani am învăţat că politica este un joc de echipă. Vedetismul şi politica pe persoană fizică nu produc rezultate durabile. Puterea unui partid de a schimba societatea vine din organizare. Iar democraţia nu poate funcţiona fără încredere, respect şi delegare. Le-am cerut colegilor mei să-mi acorde încrederea de fi liderul acestei construcţii frumoase, ce poartă numele USR. Şi vreau să explic ce înseamnă pentru mine leadership: înseamnă să-ţi pese. Să crezi în ce faci. Să fii sincer cu tine şi cu cei care ţi-au dat încrederea. Să nu te fereşti de responsabilitate şi să nu abdici. Să conduci. Volanul e acolo, trebuie doar să vrei să pui mâna pe el şi să-ţi pese de pasageri”, a precizat Cătălin Drulă.