• Unii votanți cred că Biden este prea bătrân.
  • Biden și Partidul Democrat în general ar trebui să fie îngrijorați de orice potențială scădere a sprijinului tinerilor.
  • Deși sprijinul lui Biden este mai mare decât cu un an în urmă – cu 10 puncte – este încă departe de locul unde trebuie să fie.

Ce părere au votanții tineri despre Biden? Unii cred că Biden este prea bătrân. Alții cred că nu este suficient de progresist sau nu sunt conștienți de ceea ce a realizat la Casa Albă.

Având în vedere că alegătorii tineri vor reprezenta cea mai mare vârstă demografică în 2024 și au fost esențiali pentru victoria sa din 2020, Biden și Partidul Democrat în general ar trebui să fie îngrijorați de orice potențială scădere a sprijinului tinerilor. Dacă ei nu se dovedesc – și în număr mare – să voteze pentru Biden în 2024, el este condamnat.

Recordul lui Biden pentru tineri este destul de puternic. Cu toate acestea, există încă o deconectare între ceea ce a realizat Biden și atitudinea pe care tinerii o au față de administrația sa. Potrivit unui sondaj recent al New York Times , doar 48% dintre cei cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani au o atitudine foarte favorabilă sau favorabilă față de președinte.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Deși sprijinul lui Biden este mai mare decât cu un an în urmă – cu 10 puncte – este încă departe de locul unde trebuie să fie. Casa Albă nu ignoră această realitate și, în mod clar, ia niște pași pentru a-l ajuta să se conecteze cu tinerii. Dar trebuie făcut mult mai mult pentru a-i determina pe tineri să accepte realegerea lui Biden.

Citește și: