• J.D. Vance a fost ales ca Vicepreședinte de Donald Trump.
  • Convenția Națională Republicană i-a reunit pe republicani într-un moment în care întreaga planetă este cu ochii pe Donald Trump.
  • Trump a fost victima unei tentative de asasinat, fiind împușcat în partea superioară a urechii de un tânăr de 20 de ani.

Trump l-a ales pe Senatorul J.D. Vance (39 de ani) ca Vicepreședinte, la Convenția Națională Republicană.

Senatorul J.D. Vance a fost inclusiv comentator CNN în 2017.

În trecut, J.D. Vance l-a numit pe Trump „Hitler al Americii” și „ticălos cinic” și a spus că orice american trebuie să fie un „idiot” ca să-l voteze.

Recomandări

CIOLACU SE VEDE CU VON DER LEYEN
CUM ARATĂ PIAȚA MUNCII?
TINERII ROMÂNI NU AU JOB
POSH SPICE ARE SERIAL
NEURALINK PENTRU TOȚI
CAZURILE DE MPOX CRESC

Senatorul de Ohio J.D. Vance este în mare parte necunoscut la nivel național.

În cel mai recent sondaj CNN, 66% dintre alegătorii înregistrați au declarat fie că nu au auzit niciodată de Vance (51%), fie că nu știu suficient pentru a avea o părere (15%).

Dintre cei care aveau o opinie, 13% aveau o părere favorabilă, iar 20% o părere nefavorabilă.

În rândul alegătorilor republicani și cu orientare republicană, 23% au o părere favorabilă despre Vance, 8% nefavorabilă, 50% nu au auzit niciodată de el și 19% spun că au auzit de el, dar nu au încă o părere.

În 2022, sondajul realizat de CNN la ieșirea de la urne cu privire la cursa pentru Senat din Ohio a arătat că el a câștigat 95% dintre alegătorii din Ohio care au declarat că l-au susținut pe Trump în 2020.

De asemenea, a câștigat 73% dintre alegătorii care au declarat că este cel mai important pentru ei ca candidatul să le împărtășească valorile, precum și majoritatea alegătorilor care au declarat că votează în sprijinul candidatului lor, mai degrabă decât împotriva adversarului său.

Aproximativ 4 din 10 alegători din Ohio, 39%, au declarat că opiniile sale sunt prea extreme, 51% că nu sunt. Independenții s-au împărțit aproximativ în mod egal între Vance (49%) și adversarul său democrat, Tim Ryan (49%). Și Vance a câștigat votanții suburbani (58%) și rurali (57%) cu o marjă largă.

De ce contează acest lucru: Un sondaj ABC News din aprilie a arătat că 35% dintre americani au declarat că este extrem sau foarte important pentru ei pe cine alege Trump drept contracandidat, 21% au spus că este oarecum important, iar 44% mai puțin important decât atât.

Citește și