• Marcel Ciolacu intră oficial în cursă cu Nicolae Ciucă, George Simion sau Elena Lasconi.
  • Anunțul lui Ciolacu a fost însoțit de atacuri ale sale, dar și ale adversarilor.
  • Singura enigmă pentru alegerile prezidențiale rămâne dacă Mircea Geoană va candida.

Vin alegerile, știm oficial candidații. Sau aproape pe toți pentru că rămâne enigma Geoană. Iar pretendenții pentru fotoliul de la Cotroceni n-au așteptat mult să-și ascute cuțitele. Ciolacu a pus ținta pe foștii Președinți, Ciucă pe cel al colegului său din coaliție. Lasconi nu iartă pe nimeni, iar Simion nu a ținut niciodată să-și facă prieteni. A început lupta cu adevărat?

Cine va fi mai convingător în ofensivă?

„Este doar luna august și mai este mult până la alegeri. Cea mai fragilă situație este cea a lui Marcel Ciolacu, deoarece este Premier, șef de partid, candidat. Ciucă și ceilalți din PNL lasă impresia unei treceri în opoziție, rămănând la putere. Tot ceea ce se va întâmpla în perioada următoare va fi decontat de Marcel Ciolacu”, a declarat Ion Cristoiu, publicist, pentru Aleph News.

Dacă intră și Geoană în cursă, cum îl vor primi ceilalți?

„În ceea ce privește lansarea lui Geoană nu cred că mai sunt semne de întrebare. Mai multe informații au arătat că așteaptă momentul în care va preda gestiunea noului Secretar Adjunct al NATO. Mircea Geoană prelungește cât mai mult momentul lansării pentru că vrea să profite de situația sa de Înalt Funcționar al NATO. Geoană este un adversar care va lua voturi de la fiecare partid”, a adăugat acesta.

Recomandări

AVIZE AMATORILOR
LASĂ FRICA LA INTRARE
MĂ DOARE INTERNETUL
MANUAL VS TELEFON
SE ÎNTREC ÎN GAFE
PUTIN AMENINȚĂ OCCIDENTUL

Citește și