• Marcel Ciolacu a participat la lansarea Cartei Albe a IMM-urilor
  • Ciolacu: Evaziunea fiscală e cea mai mare problemă a României.
  • Ciolacu: Nu cred că ne permitem să avem măriri de taxe şi impozite.

Premierul Ciolacu a ridicat steagul alb la lansarea ediției 22 a Cartei Albe a IMM-urilor – cea mai profundă analiză a sectorului IMM-urilor din România. „Fără taxe, fără impozite și nici nu se majorează TVA-ul anul viitor. România nu își poate permite astfel de măsuri” – e anunțul făcut de Marcel Ciolacu la evenimentul organizat de Consiliul Național al IMM-urilor din România.

Premierul Ciolacu știe cum scăpăm de cea mai mare problemă a țării – evaziunea fiscală – cu ajutorul Inteligenței Artificiale.

Ciolacu a aflat că partenerul de coaliție – Nicolae Ciucă și-a anunțat candidatura la președinția Românei. Plecat în America, alături de Președintele Klaus Iohannis, unde au participat la Summitul NATO de la Washington, șeful Senatului a spus că trebuie să obțină aprobarea PNL pentru a intra în cursa pentru prezidențiale.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

La Summit-ul de la Washington a participat și Mircea Geoană.

„Pot să spun un singur lucru astăzi, că sunt tot mai convins de faptul că acest summit nu a fost ultimul meu summit şi în această poziţie, sigur, dar în altă poziţie, destul de posibil. De aceea, nu pot să dau un răspuns complet. Cred că e un răspuns suficient de clar. Dar nu am voie şi nu pot, moral, etic vorbind, profesional vorbind aici, să fac un anunţ atâta vreme cât sunt încă la NATO şi am spus acest lucru nu ca să mă eschivez de un răspuns, ci pentru că respect prea mult organizaţia pe care o servesc şi etica profesională pe care trebuie să o am”, a afirmat Mircea Geoană într-un interviu acordat, la Washington, postului Antena 3.

Citește și