• Ciolacu transmite liderilor PNL că trebuie să respecte Constituția.
  • Atacurile între Ciucă și Ciolacu s-au întețit în precampania electorală.
  • 2 milioane de euro, bani publici, costă cele 400 de panouri cu Ciucă.

Nu mai este nici iubire, nici înțelegere și nici pace în coaliție. De când președinții celor două partide s-au hotărât să candideze la prezidențiale, nu trece o zi fără să se critice reciproc. După ce liberalii și Nicolae Ciucă au spus că visează la o guvernare numai de dreapta, deși au clamat stabilitatea cu PSD atâția ani, astăzi a venit rândul lui Ciolacu să dea replica. S-a săturat de președinții care nu respectă Constituția, inclusiv de Iohannis, spune el. Dar asta nu este tot.

După ce-a fost ani buni criticat pentru lipsa de transparență a partidului în atribuirea de bani publici către presa apropiată, Ciolacu n-a ratat nici ocazia să-l ia peste picior pe Ciucă pentru panourile cu care a umplut țara. Banii sunt tot publici, sunt mulți, iar totul face parte din strategia de campanie la Președinție a lui Ciucă care a căpătat accente amuzante.

Ideea a fost să îl ajute și să îi anunțe candidatura pentru alegeri. Este vorba despre o carte, „Un ostaș în slujba țării”, care, de fapt, nu există încă. 2 firme au contribuit la crearea acestor panouri de campanie. Aceste panouri costă 4 milioane de euro până în luna noiembrie, când vor fi alegerile.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Citește și