• Marcel Ciolacu a precizat, în același context, că ține legătura cu toți foștii lideri ai partidului, mai puțin cu Liviu Dragnea
  • Cu toate neajunsurile şi cu toate bunele şi relele, eu cred că Ion Iliescu a făcut mai mult bine României, decât rău”, a afirmat Marcel Ciolacu
  • Actualul lider al PSD a spus că este ”structural diferit” față de Ion Iliescu, dar a subliniat că acesta din urmă a fost ”omul şi decidentul acelui moment”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre fostul lider social-democrat, Ion Iliescu, și a afirmat că „a făcut mai mult rău decât bine”.

Cu toate neajunsurile şi cu toate bunele şi relele, eu cred că Ion Iliescu a făcut mai mult bine României, decât rău”, a afirmat Marcel Ciolacu, la Kanal D, citat de G4Media.

Actualul lider al PSD a spus că este ”structural diferit” de Ion Iliescu, dar a subliniat că acesta din urmă a fost ”omul şi decidentul acelui moment”.

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII

Cu toate acuzele care s-au adus lui Ion Iliescu, România a luat-o în direcţia bună. Cu toate neajunsurile şi cu toate bunele şi relele, eu cred că Ion Iliescu a făcut ai mult bine României, decât rău, dar nu ma regăsesc în omul politic”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a precizat, în același context, că ține legătura cu toți foștii lideri ai partidului, mai puțin cu Liviu Dragnea.