• Ciucă spune că nu va ieși de la guvernare.
  • R. Sighiartău: „Vreau să-i dăm afară pe PSD-iști. Ciolacu nu va mai fi Premier.”
  • Joi, liberalii discută despre relația cu PSD.

După atacurile tot mai puternice ale PSD la adresa PNL, tot mai multe voci din rândul liberalilor cer plecarea de la guvernare. Sau, renunțarea la o guvernare cu PSD. Nicolae Ciucă, Președintele PNL care este pe punctul de a fi nominalizat oficial candidat la Președinție, spune că el nu vrea să rupă guvernarea, dar face ședință ca să discute ce să facă cu PSD.

Acest comandament de două partide are un singur țel și anume să rămână la guvernare. Ciucă și Ciolacu, dar și Klaus Iohannis au o idee fixă, ca două partide, care sunt fundamental opuse, să rămână la guvernare și după acest an guvernamental. În timpul Congresului PSD nu au fost foarte multe atacuri din partea lui Marcel Ciolacu către Nicolae Ciucă. Același lucru s-a întâmplat și din partea Partidului Național Liberal.

Cele două partide sunt în competiție, atacurile între cele două vor continua, și au doi Președinți care sunt și candidați pentru alegerile prezidențiale.

Recomandări

ISRAELUL ATACĂ HEZBOLLAH
CLINTON SE REVOLTĂ
TRUMP: KAMALA HARRIS M-A SUNAT
ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
BILLIE VOTEAZĂ CU KAMALA
S-A ALES FUMUL

Dacă ieri Marcel Ciolacu spunea că vrea să rămână la guvernare cu PNL, Ciucă a susținut că nu îi garantează o eventuală numire în funcția de Premier lui Marcel Ciolacu. Ciucă a spsu că el nu „dezertează”, dar va încerca joi să tempereze lucrurile în partid.

Citește și