CJSU Alba impune restricții de circulație pe timpul nopții în 6 localități, inclusiv Alba Iulia

alba-restricții

alba-restricții

CJSU Alba a decis restricționarea circulației pe timpul nopții în localitățile Alba Iulia, Blaj, Sebeș, Cugir, Ciugud și Cricău, unde rata de incidență cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de îmbolnăvire cu SARS–COV-2 este de peste 6 cazuri la 1.000 de locuitori.

Potrivit deciziei CJSU Alba, restricțiile sunt impuse în intervalul orar 23.00-5.00.

Între aceste ore, circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei este permisă numai pentru:

Pentru verificare, angajații vor prezenta legitimația de serviciu sau adeverința eliberată de angajator, iar persoanele fizice autorizate, titularii întreprinderilor individuale, membrii întreprinderilor familiale, liber profesioniștii și persoanele care practică activități agricole prezintă o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.

„Se permite tranzitarea U.A.T.-urilor Alba Iulia, Blaj, Sebeș, Cugir, Ciugud și Cricău, în intervalul orar 2300-0500, de către persoanele care nu au domiciliul/reședința în aceste localități, fiind interzisă staționarea acestora”, se mai arată în decizie.

De asemenea, CJSU a decis că în aceste localități se limitează numărul de călători din mijloacele de transport în comun, la maxim 50% din capacitatea autorizată.

Măsurile adoptate joi intră în vigoare de vineri dimineața, de la ora 5.00, și sunt valabile pentru o perioadă de 14 zile.

Exit mobile version