• CGMB a dat undă verde pentru referendumul lui Nicușor Dan.
  • Referendumul va fi organizat pe 24 noiembrie, la prezidențiale.
  • Ciolacu promite investiții publice de 155 de miliarde de euro.

Indonezia câștigă detașat premiul pentru țara cu cel mai mare guvern – 100 de miniștri și adjuncți în 48 de ministere.

Noul Preşedinte al Indoneziei, Prabowo Subianto, a depus ieri jurământul şi a preluat mandatul de la predecesorul său, Joko Widodo.

Un aparat central care i-ar face invidioși pe ai noștri de la București. Și apropo de ei, referendumul lui Nicușor Dan a primit undă verde la Consiliul General, dar mai are un hop de trecut. Legea trebuie modificată în Parlament astfel încât să fie organizată o singură comisie în fiecare secție, atât pentru referendumul local cât și pentru alegerile prezidențiale.

Recomandări

SPORTIVI DE WEEKEND
NOAPTE ROZ LA HILTON
STING RĂZBOIUL CU DRONELE?
COREEA DE SUD ACUZĂ RUSIA
PUTIN ORGANIZEAZĂ BRICS
UN MECI MAI PROST

Treabă multă are și Premierul Ciolacu, dar pentru campania electorală. Ieri și-a prezentat proiectul lui de țară –  Calea sigură pentru România.

Marcel Ciolacu promite investiții publice de 155 de miliarde de euro în următorii 5 ani și spune că cea mai mare miză este reindustrializarea României. Premierul mai vrea 2,6 miliarde de euro sprijin pentru agricultura României, peste 5 miliarde de euro alocați pentru sănătate. În plus, prezidențiabilul Ciolacu vrea să momească tinerii să rămână și să muncească în țară, cu vouchere prin care să se perfecționeze în domenii cheie.

Citește și