• Kamala Harris acceptă în această noapte nominalizarea Partidului Democrat pentru președinție
  • În discursul de joi seară, Kamala Harris va vorbi despre viața sa ca fiică a unui tată jamaican și a unei mame indiene
  • Candidata pentru Casa Albă intenționează să vorbească despre planurile de a diminua creşterea preţurilor şi de a promova libertăţile personale, chiar și dreptul la avort

UPDATE 06:30 Kamala susține că lucrează cu Joe Biden pentru acorduri de încetare a războiului din Gaza

„În ceea ce privește războiul din Gaza, președintele Biden și cu mine lucrăm non-stop, pentru că acum este momentul să ajungem la un acord cu ostatici și un acord de încetare a focului. Și permiteți-mi să fiu clară: voi susține întotdeauna dreptul Israelului de a se apăra și mă voi asigura întotdeauna că Israelul are capacitatea de a se apăra, pentru că poporul Israel nu trebuie să se mai confrunte niciodată cu oroarea pe care a provocat-o o organizație teroristă numită Hamas. 7 octombrie, inclusiv violență sexuală nespusă și masacrul tinerilor la un festival de muzică”, a declarat Kamala Harris.

UPDATE 06:10 Kamala spune despre Trump că este „un om neserios”

„În multe privințe, Donald Trump este un om lipsit de seriozitate, dar consecințele readucerii lui Donald Trump la Casa Albă sunt extrem de grave”, a spus Kamala.

UPDATE 05:46 Kamala acceptă nominalizarea pentru funcția de președinte

Harris a acceptat nominalizarea Partidului Democrat pentru funcția de președinte.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

„În numele poporului, în numele fiecărui american, indiferent de partid, rasă, sex sau limba pe care o vorbește o bunica, în numele mamei mele și al tuturor celor care au pornit vreodată în propria lor călătorie improbabilă, în numele americanilor, la fel ca oamenii cu care am crescut, oameni care muncesc din greu, își urmăresc visele și se îngrijesc unii de alții, în numele tuturor a căror poveste ar putea fi scrisă doar în cea mai mare națiune de pe Pământ, accept nominalizarea pentru a fi președinte al Statelor Unite”, a declarat Kamala Harris.

UPDATE 05:35 Kamala a început discursul prin a-i mulțumi soțului ei, Doug Emhoff

„Permiteți-mi să încep prin a-i mulțumi celui mai incredibil soț, Doug, pentru că a fost un partener incredibil pentru mine, un tată incredibil pentru Cole și Ella. Și la mulți ani, Dougie. Te iubesc foarte mult”, a declarat Kamala Harris.

UPDATE 05:30 Începe discursul Kamalei Harris

UPDATE 04:15 Nepoata, fiica vitregă și fiica Kamalei Harris au urcat pe scena DNC

Meena Harris, fiica vitregă Ella Emhoff și fiica Helena Hudlin au fost prezente pe scena Convenției Naționale Democrate.

„Nu vom da înapoi”, au spus acestea.

UPDATE 04:12 Proteste în ultima noapte a Convenției Naționale Democrate

Mii de protestatari s-au adunat la Union Park de unde au început să mărșăluiască spre Park 578.

Vicepreședinta Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris susține în această noapte unul dintre cele mai importante discursuri din cariera sa politică. Ea va accepta nominalizarea Partidului Democrat pentru funcția de candidat la alegerile pentru Casa Albă, după retragerea forțată a lui Joe Biden de luna trecută.

În vârstă de 59 de ani, Kamala Harris va candida pentru președinția SUA împotriva lui Donald Trump, reușind să strângă cursa împotriva acestuia.

Kamala Harris a strâns 500 milioane de dolari într-o lună de la lansarea în cursă, a reușit să reducă diferența sau chiar să îl întreacă pe Donald Trump.

Joe Biden a spus la Convenția Democratică despre Kamala Harris: „președinte pe care copiii noștri îl vor putea admira” în timpul discursului său de luni, de la DNC.

Va fi un președinte respectat de liderii lumii, pentru că deja este. Va fi un președinte de care putem fi mândri cu toții și va fi un președinte istoric care își va pune amprenta asupra viitorului Americii”, a spus Biden.

Promit că voi fi cel mai bun voluntar pe care campania lui Harris și Walz l-a văzut vreodată”, a spus Biden zilele trecute.