Cum a câștigat Trump sute de mii de dolari dintr-o activitate secundară cu Biblii

Donald Trump a câștigat 300.000 de dolari pentru susținerea Bibliilor de 60 de dolari împreună cu cântărețul Lee Greenwood și deține mai mult de 1 milion de dolari în criptomonede, arată o nouă declarație financiară, anunță The Independent.

Dezvăluirea financiară – o cerință a Comisiei Electorale Federale pentru candidații care aspiră la o funcție federală – a arătat că fostul președinte a câștigat milioane din drepturi de autor și deține o sumă considerabilă în criptomonede, pe care le-a denunțat odată ca fiind o „înșelătorie”.

O intrare intitulată „cryptocurrency wallet virtual ethereum key” a fost evaluată între 1 și 5 milioane de dolari. Investiția arată schimbarea drastică a opiniilor sale cu privire la moneda digitală în ultimii ani.

După ce a părăsit funcția în 2021, Trump a numit Bitcoin o „înșelătorie”. El a explicat: „Nu-mi place pentru că este o altă monedă care concurează cu dolarul… Vreau ca dolarul să fie moneda lumii”.

Între timp, în luna mai a acestui an, campania sa a anunțat că va accepta contribuții în criptomonede, ca parte a unui efort mai amplu de a construi o așa-numită „armată cripto” înainte de alegerile din noiembrie.

Dezvăluirea din 15 august a arătat, de asemenea, că fostul președinte, care s-a comparat cu Iisus Hristos, a făcut o plată uriașă de 300.000 de dolari reprezentând drepturi de autor pentru susținerea „Bibliei Greenwood”, pe care a început să o promoveze la scurt timp după ce a fost obligat să plătească sute de milioane de dolari din sentința sa civilă pentru fraudă.

Exit mobile version