Cum a obţinut o studentă anularea unei amenzi de parcare cu ajutorul ChatGPT

Primăria Capitalei vrea să facă mai mulți bani din locurile de parcare

Primăria Capitalei vrea să crească numărul locurilor de parcare din administrare de la 12.000 la 30.000

O studentă a folosit o plângere scrisă de ChatGPT pentru a obține anularea în instanță unei amenzi de parcare de 60 de lire sterline (334 de lei), scrie Daily Mail.

Millie Houlton, o studentă din Marea Britanie, a declarat că atunci când a primit notificarea din partea Consiliului municipal York a fost tentată să plătească în loc să piardă timp pentru a compila un răspuns.

Tânăra de 22 de ani s-a gândit apoi să ceară ajutorul ChatGPT: „Te rog, ajută-mă să scriu o plângere către consiliu, mi-au dat o amendă de parcare” , apoi a trimis-o.

Autoritatea a retras avizul de amendă.

Studenta a cerut ajutorul ChatGPT pentru a formula plângerea

Roboții de chat cu inteligență artificială sunt concepuți pentru a răspunde la întrebări prin găsirea de informații și prezentarea acestora într-un mod realist.

Houlton a declarat că amenda a fost emisă în mod eronat pentru că ea parcase pe strada ei, având un permis de parcare.

Ea a spus: „Mi-am zis «Oh, nu am nevoie de această amendă, sunt studentă», dar încercarea de a formula în scris ceea ce am vrut să spun a fost destul de dificilă, așa că m-am gândit să văd dacă ChatGPT o poate face pentru mine. Am pus toate detaliile mele despre unde și când s-a întâmplat, de ce a fost greșit și referința mea pentru amendă și am primit un răspuns personalizat perfect, în doar câteva minute. ”

Citește și:

Ai vrea să câștigi 335.000$ folosind ChatGPT? Locurile de muncă nou create pe fondul ascensiunii A.I. au salarii uriașe

Când va fi externat Papa Francisc. Vaticanul a anunțat că Suveranul Pontif a mâncat pizza cu medicii

VIDEO. Noul film al lui Martin Scorsese, „Killers of the Flower Moon”, cu DiCaprio și De Niro, va avea premiera mondială la Cannes

Exit mobile version