Cum arată o scrisoare de demisie scrisă de Donald Trump: „Cui îi pasă? N-ați făcut nimic pentru mine!”

Donald Trump, „ținta perfectă” a KGB-ului? Mărturiile unui fost spion rus despre relațiile fostului președinte american cu Rusia

Donald Trump și-a dat demisia din Sindicatul Actorilor de Cinema, printr-o scrisoare plină de ură, notează The Washington Post.

Fostul președinte american era membru de mai mulți ani în Screen Actors Guild – American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA), organizație în care sunt înscriși majoritatea actorililor importanți din Statele Unite.

Sindicatul votase însă excluderea lui Trump

Chiar dacă Donald Trump avea în plan să își dea demisia din sindicat, breasla votase deja excluderea lui, pe motiv că fostul președinte i-a incitat pe protestatarii care au luat cu asalt clădirea Capitoliului.

În scrisoarea sa de demisie adresată președintelui SAG-AFTRA, Trump și-a început pledoaria prin „Cui îi pasă?”, făcând referire la decizia comitetului de a-l exclude.

Deși nu sunt familiarizat cu munca ta, sunt foarte mândru de munca mea în filme precum Home Alone 2, Zoolander și Wall Street: Money Never Sleeps; și emisiuni de televiziune, inclusiv The Fresh Prince of Bel-Air, Saturday Night Live și, bineînțeles, una dintre cele mai reușite emisiuni din istoria televiziunii, The Apprentice – pentru a numi doar câteva.”, a scris el în scrisoarea sa de demisie.

Organizația voastră are o activitate jalnică. Ați facut puțin pentru membri si nimic pentru mine, în afară de a colecta taxa și de a promova idei periculoase anti-americane”, a mai scris, printre altele, Donald Trump.

Exit mobile version