• Asociația Incotroceni – Oameni, Idei, Povești organizează dezbaterea online „Alegeri locale în cartierul tău”, pe data de 5 iunie, de la ora 19.00.
  • Evenimentul va putea fi vizionat online, pe pagina de Facebook a asociației.
  • Dezbaterea se va desfășura cu prezența fizică a candidaților și va fi moderată de membrii asociației.

Asociația Incotroceni – Oameni, Idei, Povești organizează dezbaterea online „Alegeri locale în cartierul tău„, pe data de 5 iunie, de la ora 19.00. Evenimentul va putea fi vizionat online, pe pagina de Facebook a asociației.

Prin această inițiativă, Asociația Incotroceni își propune să ofere candidaților la Primăria Sectorului 5 oportunitatea de a-și prezenta proiectele și viziunea pentru comunitatea Cotroceni. Dezbaterea are ca scop principal crearea un spațiu de dialog deschis și interactiv, unde problemele legate de buna gestionare a cartierului și proiectele concrete ale candidaților să fie dezbătute transparent, în prezența membrilor counității Cotroceni. Vor fi abordate teme esențiale precum infrastructura cartierului (parcuri, alveole, trotuare, locuri de parcare, piețe), patrimoniul construit, educație și siguranța publică.

Invitați confirmați:

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

Adrian Nicolae Vigheciu – Alianţa Electorală PSD PNL

Alexandru Paul Dimitriu – Alianţa Dreapta Unită (USR – PMP – Forţa Dreptei)

Marian Vanghelie – independent

Invitați în curs de confirmare:

Vlad Popescu Piedone – Partidul Umanist Social Liberal (PUSL)

Lidia Vadim-Tudor – AUR

Dezbaterea se va desfășura cu prezența fizică a candidaților și va fi moderată de membrii asociației.

Asociația Incotroceni își exprimă îngrijorarea față de dezinteresul administrației publice din ultimii 8 ani pentru cartierul Cotroceni. Lipsa de implicare a autorităților a afectat negativ dezvoltarea și calitatea vieții în acest cartier istoric al Bucureștiului. Prin această dezbatere, se dorește evidențierea importanței unor politici locale responsabile și implicate, care să răspundă nevoilor reale ale locuitorilor din Cotroceni.

Ne găsiți aici:

Facebook: https://www.facebook.com/search/top?q=incotroceni

Instagram: https://www.instagram.com/incotroceni/

Website: http://www.incotroceni.ro/

Despre Asociația Încotroceni – Oameni, Idei, Povești

Încotroceni este o asociație privată, fără scop patrimonial, non-profit, independentă, neguvernamentală şi apolitică, fondată în 2016.  Scopul Incotroceni îl constituie dezvoltarea, promovarea şi sprijinirea comunității din cartierul Cotroceni și a identității acestuia, având în vedere ca direcții principale de acțiune promovarea social – cultural, arhitectură, urbanism și infrastructură a cartierului Cotroceni.