• Dezbaterea dintre JD Vance și Tim Walz a inclus teme controversate precum imigrația și evenimentele din 6 ianuarie, dar nu a reușit să capteze atenția publicului.
  • Cea dintre Kamala Harris și Donald Trump a atras peste 67 de milioane de telespectatori.
  • JD Vance trebuie să își îmbunătățească imaginea și să se prezinte ca un candidat mai plăcut.

Dezbaterea vicepreședințială de miercuri dintre candidatul republican JD Vance și candidatul democrat Tim Walz a fost în mare parte lipsită de „focuri de artificii”, iar acest lucru s-a reflectat probabil și în ratingul evenimentului, scrie Variety.

Dezbaterea, produsă de CBS News și moderată de Norah O’Donnell și Margaret Brennan de la Eye, a atras aproximativ 43,2 milioane de telespectatori – cu 25% mai puțin decât dezbaterea vicepreședințială din 2020 dintre Mike Pence și Kamala Harris, care a avut o medie de 57,9 milioane de telespectatori.

Dezbaterea CBS a fost difuzată simultan de ABC, Fox, NBC, PBS, CNN, Fox News Channel, MSNBC, NewsNation, Merit Street Media, Scrippts News, CNN en Español, Fox Business Network, NBC Universo și Newsmax, și a avut loc între orele 21:00 și 22:45 ET.

Recomandări

IDF L-A UCIS PE MUSTAHA
CELINE ÎL IA PE RIDER
ISRAELUL VREA RIPOSTA
LASCONI NU A LUCRAT LA SRI
BOTTEGA VENETA LANSEAZĂ PARFUMURI
UK ACORDĂ SUVERANITATE

De asemenea, în comparație, dezbaterea prezidențială de luna trecută dintre Kamala Harris și Donald Trump a avut o medie de peste 67 de milioane de telespectatori.

Dezbaterea de miercuri seară a inclus subiecte de dezbinare, inclusiv imigrația și 6 ianuarie.

Conform cifrelor furnizate de Fox News Channel, CBS a condus seara cu 9,1 milioane de telespectatori, urmat de Fox News (7,7 milioane), ABC (6,1 milioane), NBC (5,4 milioane), MSNBC (4,6 milioane), CNN (3,2 milioane) și Fox (2,4 milioane).

Între timp, ABC a anunțat miercuri că Walz va apărea ca invitat la emisiunea „Jimmy Kimmel Live” lunea viitoare, 7 octombrie. Apariția va reprezenta prima apariție a lui Walz la un talk-show de noapte.

Citește și