Directorul FBI Christopher Wray urmează să fie audiat azi în Senatul american. Wray va răspunde la întrebări legate de asaltul care a avut loc pe 6 ianuarie asupra clădirii Capitoliului.

Săptămâna trecută, ofițerii de la Capitoliu au acuzat, în timpul audierilor, serviciile de informații pentru atacul de la Washington. Congresul SUA a deschis o anchetă pentru a înțelege mai bine cum s-a putut întâmpla ceea ce era de neimaginat.

„Întrebați-i pe cei care au scris Constituția, întrebați-l pe Abraham Lincoln. Întrebați de oricine îi pasă de democrația noastră de ce ne deranjăm. Nu puteți merge înainte până nu aflați dreptatea”, a declarat Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CÂT NE COSTĂ RECRUTAREA
CUM PREPARI O SALATĂ SĂNĂTOASĂ?
CREANGĂ TE INVITĂ LA EL ACASĂ
POȚI TRĂI FĂRĂ CULTURĂ?
POPULAȚIA ROMÂNIEI E ÎMBĂTRÂNITĂ

De partea cealaltă, Donald Trump tace. După o pauză de șase săptămâni, fostul președinte american și-a făcut apariția la un eveniment al republicanilor. N-a scos o vorbă despre anchetă sau despre incidentele din 6 ianuarie.

„Nu a existat niciodată o călătorie atât de reușită. Am început-o împreună acum patru ani și este departe de a se fi terminat. Joe Biden a avut cea mai dezastruoasă primă lună a unui președinte din istoria modernă. Cine știe. Pot chiar decid să-i bat pentru a treia oară. Bine?!”, a spus Trump.