• Îngrijorările legate de starea de sănătate a președintelui au crescut de la prestația slabă a lui Biden în dezbaterea cu Donald Trump.
  • Democrații au descris prestația sa drept un dezastru total”, o cădere” și un accident de mașină cu încetinitorul”.
  • Medicul personal al lui Biden, Kevin O’Connor, a publicat o scrisoare în care a insistat că președintele Biden nu a consultat un neurolog în afara examenului său medical anual”.

Joe Biden nu a prezentat niciun simptom al bolii Parkinson, a explicat medicul său într-o scrisoare publicată după ce rapoartele au susținut că un specialist l-a vizitat pe președinte de mai multe ori în ultimul an, scrie Sky News.

Îngrijorările legate de starea de sănătate a președintelui au crescut de la prestația slabă a lui Biden în dezbaterea cu Donald Trump.

Democrații au descris prestația sa drept un dezastru total”, o cădere” și un accident de mașină cu încetinitorul”.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Potrivit The New York Times, jurnalele de vizite ale Casei Albe arată că Dr. Kevin Cannard, un neurolog specializat în tulburări de mișcare și care a publicat recent o lucrare despre Parkinson, a vizitat Casa Albă de opt ori din vara anului trecut până în primăvara acestui an.

Cu toate acestea, medicul personal al lui Biden, Kevin O’Connor, a publicat o scrisoare în care a insistat că președintele Biden nu a consultat un neurolog în afara examenului său medical anual”.

Rezultatele examenului din acest an au fost detaliate în scrisoarea mea din 28 februarie: Un examen neurologic extrem de detaliat a fost din nou liniștitor în sensul că nu au existat constatări care să fie în concordanță cu orice tulburare cerebeloasă sau altă tulburare neurologică centrală, cum ar fi accident vascular cerebral, scleroză multiplă, Parkinson…'”

Scrisoarea a adăugat că Dr. Cannard – în rolul său de consultant în neurologie la Casa Albă – va fi tratat o serie de persoane diferite în celebra clădire.

El a organizat în mod regulat clinici de neurologie la Clinica Medicală a Casei Albe în sprijinul miilor de membri activi detașați în sprijinul operațiunilor Casei Albe”, a scris Dr. O’Connor.

Anterior, secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a insistat că președintele a consultat un neurolog de trei ori în legătură cu examenele sale fizice anuale.

Citește și