• Ciolacu se vede tête-à-tête cu președintele Herzog.
  • Miniștrii Apărării, de Externe, cel al Economiei sunt în delegație cu Ciolacu.
  • Marcel Ciolacu se întâlnește și cu președintele Knessetului și cu Yoav Fallant.
  • În trailerul publicat de Ciucă apar Sergiu Nicolaescu și Ioan Mircea Pașcu.
  • În clip apare și un fost consilier al lui Ciucă de la RRA.

Doi candidați la Președinția României, două câmpuri de luptă. Marcel Ciolacu este astăzi în Israel unde se întâlnește cu premierul Netanyahu, cu președintele Hertzog, dar și cu alți miniștrii ai guvernului israelian. Durata vizitei o știm dar scopul este încă neclar. Guvernul României a evitat să spună oficial care este rostul vizitei lui Marcel Ciolacu în Israel, o țară care se află într-o perioadă dificilă.

Netanyahu e pe marginea prăpastiei, asta dacă deschizi Harretz sau Times of Israel. Presa israeliană ne arată că, în aceste momente, premierul israelian e într-un punct critic.

De vineri, de când au fost executați de Hamas cei șase ostatici care urmau să fie eliberați în acordul care se pregătește, Israelul a explodat. Au fost 350.000 de israelieni în stradă. În acest moment, sondajele care apar arată că 61% din israelieni nu sunt de acord cu modul în care Netanyahu gestionează conflictul din Gaza și peste 53% cer o încetare a focului și eliberarea ostaticilor.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Ciucă ne dă filmul, nu și cartea

Și tot astăzi, lupta pentru Președinția României se mai dă pe un front. Nicolae Ciucă și-a publicat de dimineață pe pagina de Facebook un filmuleț despre cum a fost el un ostaș în slujba țării. Însă celebra carte, anunțată pe sute de panouri în toată țara, tot n-a apărut.

Cartea apare când își lansează candidatura, până în 15 septembrie. Important e ce își asumă ca eroism, lupte și fapte de vitejie Nicolae Ciucă.

Citește și