• Donald Trump i-a spus lui Elon Musk că imigrația ilegală mi-a salvat viața”.
  • El a continuat să critice dosarul de imigrație al rivalei democrate Kamala Harris.
  • Harris s-a coordonat cu țările străine pentru a aborda problemele legate de sărăcie și securitate care îi determină pe oameni să intre în SUA.

Donald Trump i-a spus lui Elon Musk că imigrația ilegală mi-a salvat viața” într-o conversație mult așteptată care a fost amânată din cauza unor probleme tehnice, scrie Sky News.

Site-ul a arătat că pagina nu era disponibilă” la scurt timp după ora de începere programată, 20:00, ora Europei de Est pentru unii utilizatori, deși peste 115.000 de persoane păreau să se fi alăturat cu succes.

Miliardarul din domeniul tehnologiei a putut fi auzit râzând pe parcursul unor secțiuni importante – nu mai mult decât atunci când Trump a afirmat că imigrația ilegală mi-a salvat viața”.

Recomandări

PLANUL LUI ZELENSKI
BOICOT ÎN UE
BACK TO OFFICE
SPRIJIN PENTRU GALAȚI
P. DIDDY E ARESTAT
AZI VEZI ASTEROIDUL

Candidatul republican a povestit cum a întors capul pentru a se uita la un grafic privind imigrația ilegală în timpul mitingului din 13 iulie – ceea ce a însemnat că atacatorul Thomas Matthew Crooks a ratat.

El a continuat să critice dosarul de imigrație al rivalei democrate Kamala Harris, afirmând că aceasta a supravegheat o creștere uriașă a trecerilor neautorizate după ce a fost numită responsabilă” de frontiera dintre Mexic și SUA.

Harris s-a coordonat cu țările străine pentru a aborda problemele legate de sărăcie și securitate care îi determină pe oameni să intre în SUA, dar nu a fost direct responsabilă de politica de frontieră. Trump s-a plâns îndelung de faptul că imigranții fără documente ajung în SUA.

Elon, ceea ce s-a întâmplat este de necrezut”, le-a spus el celor 1,2 milioane de ascultători X în timpul discuției sale.

Citește și