• Echipa de campania fostului președinte Donald Trump spune că a strâns peste 160 de milioane de dolari în septembrie 2024.
  • Kamala Harris, care a strâns 361 de milioane de dolari numai în luna august, deși nu a făcut încă publice datele pentru septembrie.
  • Echipa de campanie a lui Harris a declarat că aceasta a strâns 55 de milioane de dolari numai în timpul unei campanii de strângere de fonduri în California la sfârșitul săptămânii trecute.

Echipa de campania fostului președinte Donald Trump spune că a strâns peste 160 de milioane de dolari în septembrie 2024. Intră în octombrie cu 283 de milioane de dolari în conturi pentru ultima lună de campanie electorală, au anunțat consilierii săi.

Acest total pentru luna septembrie reflectă o creștere față de cele 130 de milioane de dolari strânse în luna august, scrie AP. Totuși nu ajunge la sumele pe care le strânge contracandidata sa. Kamala Harris, care a strâns 361 de milioane de dolari numai în luna august, deși nu a făcut încă publice datele pentru septembrie.

Echipa de campanie a lui Harris a declarat că aceasta a strâns 55 de milioane de dolari numai în timpul unei campanii de strângere de fonduri în California la sfârșitul săptămânii trecute, care a inclus opriri în Los Angeles și San Francisco. La sfârșitul săptămânii precedente, ea a strâns 27 de milioane de dolari la New York.

Recomandări

CÂȚI BANI STRÂNGE TRUMP?
HALEP E OPTIMISTĂ
„NU E O CATASTROFĂ!”
GEOANĂ CANDIDEAZĂ
UCRAINA RECRUTEAZĂ
AMENINȚAREA NORD-COREEANĂ