• Kamala Harris l-a rugat pe Trump „să se răzgândească” și să participe la o dezbatere prezidențială.
  • Trump a anunțat pe platforma sa, Truth Social, că acceptă provocarea.
  • Dezbaterea va avea loc în Pennsylvania și va fi difuzată de Fox News pe 4 septembrie.

Donald Trump a acceptat provocarea Kamalei Harris și i-a propus să participe la o dezbatere difuzată de Fox News, pe 4 septembrie, scrie Reuters.

Campania Kamalei l-a acuzat pe Trump că încearcă să evite dezbaterea inițială, care ar fi trebuit să fie difuzată de ABC.

Regulile acestei dezbateri vor fi similare celor de la dezbaterea cu Biden, de la sfârșitul lunii iunie, care a contribuit la retragerea lui din cursa prezidențială, din cauza prestației sale dezastruoase.

Recomandări

ZELENSKI DĂ DIN CASĂ
CIUCĂ, LA ÎNCEPUT DE ȘCOALĂ
NATO CONDAMNĂ RUSIA
MUSK VREA STARSHIP PE MARTE
LAMAR LA SUPER BOWL
JANNIK SINNER CÂȘTIGĂ LA US OPEN

De data asta, însă, dezbaterea „va fi cu public și va umple arena”, urmând să se desfășoare în Pennsylvania, a spus Trump.

Zilele trecute, Kamala Harris l-a „rugat” pe Trump, în cadrul unui miting, „să fie bărbat” și să accepte dezbaterea cu ea, pe principiul „dacă ai ceva de zis, zi-mi în față”.

„Donald Trump se teme și încearcă să se retragă din dezbaterea cu care a fost de acord și fuge direct la Fox News pentru a se salva”, a declarat Michael Tyler, directorul de comunicare al campaniei Harris.

Trump și Biden au convenit asupra unei a doua dezbateri pe 10 septembrie la ABC News, pe care Trump vrea acum să o mute la Fox News.

Propunerea lui Trump pentru dezbaterea de la Fox a venit imediat după ce Comitetul Național Democrat a lansat o campanie publicitară vineri, provocându-l cu mesajul „infractorul condamnat se teme să dezbată“.

Sonajele recente arată o competiție strânsă între Harris și Trump, care a avut un avantaj mai mare asupra lui Biden după prima dezbatere.

Citește și