• Trump a declarat că va publica „toate documentele rămase referitoare la asasinarea lui John F Kennedy” dacă va fi ales președinte.
  • Trump a promis că va „înființa un grup de experți de top” care va lucra cu Kennedy pentru a investiga problemele de sănătate ale copiilor.
  • Kennedy a spus că Trump va „face America sănătoasă din nou”.

La câteva ore după ce a fost susținut de candidatul Robert F Kennedy Jr, Donald Trump a declarat că va publica „toate documentele rămase referitoare la asasinarea lui John F. Kennedy” dacă va fi ales președinte în noiembrie, ca parte a unei noi comisii propuse privind tentativele de asasinat prezidențial, inclusiv cea care l-a vizat pe el, scrie The Guardian.

Luând cuvântul la un miting în Glendale, Arizona, Trump a promis, de asemenea, că, dacă va fi ales, va „înființa un grup de experți de top” care va lucra cu Kennedy, un proeminent susținător al anti-vaccinurilor, pentru a investiga problemele de sănătate ale copiilor. Tentativa de asasinare a lui Trump din 13 iulie este deja investigată oficial, inclusiv de către Secret Service și FBI.

Kennedy, urmașul uneia dintre cele mai faimoase dinastii politice democrate din țară, a primit un strigăt de aprobare din partea republicanilor când s-a alăturat lui Trump pe scenă la un miting de campanie republican din Glendale, Arizona. „Bobby! Bobby!”, a scandat mulțimea.

Recomandări

ISRAELUL ATACĂ HEZBOLLAH
ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
BILLIE VOTEAZĂ CU KAMALA
S-A ALES FUMUL
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI

Kennedy anunțase mai devreme vineri că își suspendă campania de candidatură la președinție și că îl susține pe Trump. Nicole Shanahan, alegerea lui Kennedy pentru funcția de vicepreședinte, vorbise anterior despre convingerea campaniei că rămânerea în cursă ar duce la o victorie a lui Harris, deoarece „atragem voturi de la Trump”. Kennedy a declarat că se va retrage de pe buletinele de vot din statele în schimbare, unde ar putea sustrage voturi din colegiul electoral de la Trump, rămânând pe buletinul de vot în alte state.

Într-un scurt discurs la miting, Kennedy a spus că Trump va „face America sănătoasă din nou” și că va fi un președinte „care ne va proteja împotriva totalitarismului”.

Lăudându-l pe Kennedy pentru sprijinul său, Trump a făcut referire la tatăl lui Kennedy, senator democrat și procuror general al SUA, și la unchiul său, președinte democrat. „Știu că se uită în jos chiar acum și sunt foarte, foarte mândri de Bobby. Eu sunt mândru de Bobby”, a spus Trump.