• Trump s-a dezlănțuit la adresa rețelei ABC News, pe care telespectatorii și criticii au fost de acord că a pierdut-o în fața lui Harris după o serie de izbucniri.
  • Trump a sugerat miercuri că va participa la o dezbatere din nou cu Harris doar la Fox News, cu prezentatorii săi preferați, Sean Hannity, Jesse Watters sau Laura Ingraham.
  • În timpul dezbaterii prezidențiale, Trump a făcut afirmații bizare.

Donald Trump a anunțat că nu va mai participa la o altă dezbatere cu Kamala Harris decât în condițiile sale, după o confruntare brutală cu vicepreședintele, scrie The Telegraph.

Trump s-a dezlănțuit la adresa rețelei ABC News care a găzduit dezbaterea de marți seară, pe care telespectatorii și criticii au fost de acord că a pierdut-o în fața lui Harris după o serie de izbucniri. El a acuzat „rețeaua teribilă” și a sugerat miercuri că va dezbate din nou cu lui Harris doar la Fox News, cu prezentatorii săi preferați. Atât Fox, cât și CBS News s-au oferit să găzduiască o a doua dezbatere, însă marți seară părea puțin probabil ca aceasta să aibă loc.

În cadrul dezbaterii prezidențiale, Trump a afirmat în mod bizar că migranții mănâncă câini și pisici de companie în orașele din SUA, în timp ce dna Harris a rămas în mare parte la mesaj.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
FLUIER DE START
NEW LOOK, NEW YOU
CU BEBE LA SPA

Sondajele de opinie au sugerat că aceasta a câștigat dezbaterea cu o marjă largă, în timp ce unii dintre aliații apropiați ai lui Trump au recunoscut că acesta a avut performanțe slabe. Dezbaterea a fost unul dintre evenimentele-cheie ale campaniei. Harris rămâne ușor în fața lui Trump în sondajele naționale, dar alegerile din 5 noiembrie se vor decide probabil pe marje mici în câteva state.

Miercuri, a crescut presiunea asupra lui Trump, în vârstă de 78 de ani, pentru a schimba tactica după ce tiradele sale împotriva lui Harris, în vârstă de 59 de ani, în timpul dezbaterii au părut să se întoarcă împotriva sa.

Prestația sa i-a zdruncinat pe republicanii de rang înalt, iar donatorii partidului și-ar fi reconsiderat cheltuielile pentru cursa prezidențială.

Acțiunile companiei media a lui Trump au scăzut, de asemenea, cu mai mult de 13%, deoarece piețele au luat în calcul o scădere a șanselor ca acesta să recucerească Casa Albă.

Citește și