• Trump a declarat că este „mult mai arătos” decât Kamala Harris.
  • Fostul Președinte a criticat portretul Kamalei Harris de pe coperta Time Magazine.
  • Trump recunoaște că Harris este frumoasă, dar susține că el arată mai bine.

Campania prezidențială din SUA este a un pas să devină un concurs de frumusețe. Donald Trump se consideră mult mai atractiv decât Kamala Harris și o acuză pe contracanditata lui că a fost retușată. Disputa a pornit după ce candidata democraților a apărut pe coperta revistei Time.

Cum se vede Trump pe lângă Kamala Harris?

Se vede mult mai frumos decât Kamala Harris, care a apărut pe coperta prestigioasei reviste Time.

În cadrul unui miting de campanie din Wilkes-Barre, Pennsylvania, Donald Trump a afirmat că el este „mult mai arătos” decât Kamala Harris, candidata Partidului Democrat. Fostul președinte a făcut referire la portretul lui Harris de pe coperta revistei Time, susținând că imaginea nu este o fotografie, ci un desen.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

De asemenea, Trump a menționat că artistul a fost „prea generos” cu portretul lui Harris. A trebuit să folosească un designer grafic pentru a obține un rezultat favorabil, susține republicanul.

De ce este nemulțumit Trump de portretul Kamalei Harris pe coperta Time Magazine?

El a susținut că s-au făcut mai multe poze care „nu au ieșit bine”, motiv pentru care s-a apelat la un grafician. Trump a insistat chiar că la început i s-a părut că e vorba de Sophia Loren sau Liz Taylor.

Cu toate acestea, Trump a recunoscut că Harris este o femeie „frumoasă”, dar a insistat că el arată mai bine.

Cum a răspuns Kamala la aceste afirmații?

Kamala Harris nu a răspuns, însă democrații au reacționat rapid la comentariile lui Donald Trump. Mulți lideri democrați au văzut aceste atacuri ca fiind o încercare de a devia atenția.

Mai mult, unii analiști democrați au susținut că insultele lui Trump sunt semne de nesiguranță, mai ales pe fondul creșterii popularității Kamalei Harris în sondaje.

Citește și