Donald Trump face declarații grave la adresa lui Taylor Swift: „O urăsc”

Fostul președinte Donald Trump s-a luat duminică de Taylor Swift, declarând că o urăște pe cântăreață la doar câteva zile după ce aceasta l-a susținut pe vicepreședintele Kamala Harris, scrie The Independent.

„O urăsc pe TAYLOR SWIFT!”, a postat el cu majuscule pe platforma sa Truth Social.

Swift a susținut-o pe Harris aproape imediat ce dezbaterea prezidențială dintre Harris și Trump s-a încheiat și și-a încurajat urmăritorii să se înscrie la vot. apelul a determinat peste 400 000 de vizitatori să acceseze site-ul vote.gov în mai puțin de 24 de ore.

„Îmi voi exprima votul pentru Kamala Harris și Tim Walz în alegerile prezidențiale din 2024„, a scris Swift într-o postare pe Instagram.

„Dacă nu ați făcut-o deja, acum este un moment excelent să vă documentați cu privire la problemele la îndemână și la pozițiile pe care acești candidați le iau cu privire la subiectele care vă interesează cel mai mult”

Ea a adăugat: „Mi-am făcut cercetările și am făcut alegerea. Cercetarea ta este tot a ta de a face, iar alegerea este a ta de a face.” Într-o lovitură aparentă la contracandidatul lui Trump JD Vance, cântăreața a semnat de pe postul ei ca: „Taylor Swift, doamna pisică fără copii”.
Trump a complimentat-o anterior pe Swift, spunând că o găsește „foarte frumoasă”.

„Cred că este frumoasă – foarte frumoasă! O găsesc foarte frumoasă. Cred că este liberală. Probabil că nu-i place Trump. Am auzit că este foarte talentată”, i-a spus el lui Ramin Setoodeh în cartea Apprentice in Wonderland: How Donald Trump and Mark Burnett Took America Through the Looking Glass.

De asemenea, Swift și-a folosit discursul de acceptare a premiului pentru videoclipul anului la MTV Video Music Awards pentru a îndemna spectatorii să se înscrie la vot.
Dar, după ce cântăreața l-a susținut pe Harris, Trump pare să își fi schimbat tonul.

„Nu am fost un fan al lui Taylor Swift”, a spus el într-un apel la emisiunea Fox & Friends de la Fox News, în dimineața de după dezbatere.

La scurt timp după declamația lui Trump despre Truth Social, echipa lui Harris a ripostat cu o relatare detaliată a „săptămânii sale proaste”.

Numind-o „Taylor`s Version”, campania l-a prezentat folosind un baraj de cântece Swift, precum „The Smallest Man Who Ever Lived”.

„Domnul Nu-at-all Fine și-a petrecut săptămâna lucrând la sentimentele sale, plângându-se de problemele sale cu șampania și nu și-a petrecut timpul abordând problemele cu care se confruntă poporul american. Divagațiile, țipetele și teoriile sale constante ale conspirației i-au făcut pe mulți să se întrebe dacă Omul este „prea emotiv” pentru a fi președinte”, a declarat campania lui Harris.

„Spuneți-i cum vreți, dar nu este nimic nou pentru cel mai mic om care a trăit vreodată.”

Exit mobile version