• Trump şi-a revendicat meritul pentru succesul financiar al lui Swift.
  • El a numit o eventuală susţinere a lui Biden „neloială faţă de omul care i-a adus atât de mulţi bani”.
  • Swift l-a susţinut pe Biden în detrimentul lui Trump în 2020.

Fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, i-a adresat o rugăminte artistei Taylor Swift, care a fost prezentă în prim-plan la televizor în timpul meciului în care joacă prietenul ei, fundaşul lui Kansas City Chiefs Travis Kelce.

Trump şi-a revendicat meritul pentru succesul financiar al lui Swift, numind o eventuală susţinere a lui Biden „neloială faţă de omul care i-a adus atât de mulţi bani”.

„Am semnat şi am fost responsabil pentru Legea de modernizare a muzicii, dată pentru Taylor Swift şi pentru toţi ceilalţi artişti muzicali. Joe Biden nu a făcut nimic pentru Taylor şi nu va face niciodată. Nu are cum să îl susţină pe Coruptul Joe Biden, cel mai rău şi mai corupt preşedinte din istoria ţării noastre, şi să fie neloială omului care i-a adus atât de mulţi bani. În afară de asta, îmi place de prietenul ei, Travis, chiar dacă este liberal şi probabil că nu mă suportă!”, a scris Donald Trump.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Swift l-a susţinut pe Biden în detrimentul lui Trump în 2020, dar nu a dat niciun indiciu că va interveni din nou în campanie.

Citește și