• Barron Trump, care a absolvit liceul în mai, a rămas în mare parte în afara drumului politic al tatălui său până acum.
  • Trump a reluat afirmațiile false deja cunoscute cu privire la imigrație și criminalitate, a minimalizat atacul asupra Capitoliului din 6 ianuarie și și-a prezentat alegerea unui partener de candidatură.
  • Senatorul Marco Rubio este foarte așteptat să fie luat în considerare ca partener de candidatură.

Donald Trump l-a prezentat pe fiul său Barron, în vârstă de 18 ani, la un miting politic pentru prima dată după revenirea fostului Președinte condamnat, în campania electorală de marți seară, scrie The Independent.

Barron, care a stat în primul rând, s-a ridicat, a salutat mulțimea după ce tatăl său l-a prezentat pe el și pe alți membri ai familiei Trump în timpul discursurilor sale de 90 de minute din stațiunea sa Doral din Miami.

Trump a glumit spunând că fiul său cel mic este „mai popular” decât fiii săi Donald Trump Jr și Eric Trump.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Barron Trump, care a absolvit liceul în mai, a rămas în mare parte în afara drumului politic al tatălui său. În vârstă de 9 ani, Barron a ezitat să părăsească Manhattanul pentru Casa Albă atunci când Trump a fost ales Președinte și a urmat școli în New York, Florida și Maryland în anii care au urmat.

Înainte ca un juriu să îl condamne, Trump l-a convins pe judecătorul care supraveghea procesul său din New York privind banii ascunși să suspende pentru scurt timp ședința pentru a putea participa la ceremonia de absolvire a lui Barron în Florida.

Barron, singurul copil pe care Trump l-a avut cu a treia soție și fosta primă doamnă Melania Trump, a fost selectat să participe la Convenția Națională Republicană în calitate de delegat din Florida pentru a susține nominalizarea tatălui său. Dar mama sa a declarat că el a refuzat invitația din cauza „angajamentelor anterioare”.

El a fost surprins recent într-o înregistrare video aparent secretă, stând alături de tatăl său pe un cart de golf la clubul său din New Jersey, după dezbaterea lui Trump împotriva Președintelui Joe Biden.

Un Trump vizibil transpirat a reluat afirmațiile false deja cunoscute cu privire la imigrație și criminalitate și a minimalizat atacul asupra Capitoliului din 6 ianuarie, alimentat de narațiunea sa falsă continuă conform căreia alegerile prezidențiale din 2020 au fost fraudate împotriva sa.

De asemenea, el și-a prezentat alegerea unui partener de candidatură – un anunț care este așteptat înainte sau în timpul Convenției naționale republicane de săptămâna viitoare. Senatorul Marco Rubio, care a mobilizat mulțimea înainte ca Trump să urce pe scenă, este foarte așteptat să fie luat în considerare.

Citește și