• Donald Trump s-a întors la Casa Albă în aplauzele a zeci de fani
  • Președintele Trump a zâmbit fanilor din mașina blindată
  • Melania Trump rupe tăcerea și susține că trebuie numărate doar voturile legale

Trump a distribuit pe Twitter mesaje de susținere de la republicani.

 Nici după două zile, Trump nu poate să admită că trebuie să plece de la Casa Albă. Nici susținătorii lui, de altfel. Pentru ei, nu există alt președinte.

După ce a încercat să se destindă la golf, Trump a fost primit cu urale în fața Casei Albe. A încercat să pară stăpân pe situație. Asta arată cât de îngrijorat este pentru Biroul Oval.

Recomandări

INTRĂM ÎN SCHENGEN?!
HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
DUȘ...MANUL DIN BAIE
CE MIROASE AȘA?
LIAM PAYNE A MURIT

Imediat ce a ajuns acolo, a început să scrie pe Twitter – și a distribuit mesajele unor senatori republicani care susțin că alegerile nu se termină până nu sunt gata toate procesele intentate împotriva pretinsei fraude de la vot.

Lindsey Graham, senator republican: „Media nu decide cine e președinte. Dacă ar decide, nu am mai avea niciodată un președinte republican.”

Astăzi, echipa lui Trump va deschide un nou proces în Pennsylvania, tot pentru nereguli la vot. Avocații vor să fie renumărate manual voturile. Pretind că au dovezi că sistemele electronice au dat rateuri.

Efortului juridic i se alătură și Melania Trump.

„Poporul american merită alegeri corecte. Fiecare vot legal trebuie numărat. Trebuie să ne protejăm democrația”, a scris Prima Doamnă pe Twitter.