• Donald Trump a ținut ultimul discurs în calitate de președinte al SUA.
  • Discursul lui Trump a fost înregistrat și transmis pe contul de Twitter al Casei Albă.
  • Trump nu a pronunțat niciodată în discurs numele actualului președinte, Joe Biden.

Donald Trump a ținut ultimul discurs în calitate de președinte al Statelor Unite. Discursul înregistrat a fost transmis pe contul de Twitter al Casei Albe.

Trump a spus că se va ruga pentru succesul noii administrații și a evitat să pronunțe numele lui Joe Biden sau să recunoască victoria noului președinte. În schimb, el… și-a subliniat reușitele din cei patru ani de mandat.

Donald Trump, președinte al Statelor Unite ale Americii: „Semenii mei americani, acum patru ani am pornit un efort uriaș național de a reconstrui țara noastră, de a-i reînnoi spiritul și de a readuce loialitatea Guvernului înapoi la cetățenii săi. Pe scurt, ne-am luat misiunea de a face America mare din nou pentru toți americanii. Îmi finalizez mandatul de al 45-lea președinte al Statelor Unite, cu adevărat mândru de ce am realizat împreună.”

Recomandări

CINE L-AR ÎNLOCUI PE BIDEN
FRANȚA VOTEAZĂ EXTREMELE
BIDEN A PIERDUT PRIMA DEZBATERE
CE FACI ÎN WEEKEND LA BUCUREȘTI
CIOLACU VREA CONSULTĂRI PE ALEGERI
TAYLOR SWIFT ÎNTRECE JOCURILE OLIMPICE

Trump a încheiat cu mulțumiri pentru familia sa și pentru membrii cabinetului.

Donald Trump, președinte al Statelor Unite ale Americii: „În primul rând, permiteți-mi să îmi exprim recunoștința copleșitoare pentru iubirea și suportul ei, spectaculoasei noastre prime doamne, Melania. Permiteți-mi să împărtășesc cea mai profundă apreciere față de fiica mea Ivanka, față de ginerele meu, Jared, și față de Baron, Don, Eric, Tiffany și Laura. Mi-ați umplut lumea de lumină și bucurie.”