• Trump a spus reporterilor că nimeni nu știe” alegerea sa.
  • Trump a declarat că partenerul său de cursă va fi cel mai probabil” la dezbaterea de joi cu Joe Biden din Atlanta.
  • Trump a declarat luna trecută pentru Scripps News că există șanse mari” să își anunțe contracandidatul la Convenția Națională Republicană.

Fostul președinte Donald Trump a declarat sâmbătă reporterilor că s-a decis asupra partenerului său de cursă pentru cursa prezidențială din 2024. Jake Traylor de la NBC News a raportat pe X, anterior Twitter, că Trump, prezumtivul candidat republican la președinție, nu și-a informat încă alegerea vicepreședintelui cu privire la selecția lor, scrie Newsweek.

Trump a declarat că a decis, în mintea mea, da”. El a adăugat reporterilor că nimeni nu știe” alegerea sa. NBC a raportat, de asemenea, că Trump a declarat că partenerul său de cursă va fi cel mai probabil” la dezbaterea de joi cu președintele democrat Joe Biden din Atlanta.

Vor fi acolo”, le-a spus el reporterilor. Cred că vor veni o mulțime de oameni”. Trump a declarat luna trecută pentru Scripps News că există șanse mari” să își anunțe contracandidatul la Convenția Națională Republicană, care va avea loc între 15 și 18 iulie în Milwaukee.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Când a fost contactat pentru un comentariu prin e-mail sâmbătă seara cu privire la raportul vicepreședintelui, purtătorul de cuvânt al campaniei Trump, Steven Cheung, a răspuns: Rămâneți pe recepție!”

Recent, șansele ca Doug Burgum, guvernatorul din Dakota de Nord, să fie contracandidatul lui Trump în 2024 au fost reduse de o serie de case de pariuri importante, la care acesta este acum marele favorit.

În februarie, Trump a confirmat că guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, guvernatorul Dakotei de Sud, Kristi Noem, senatorul Tim Scott, reprezentantul Byron Donalds, omul de afaceri Vivek Ramaswamy și fostul democrat din Camera Reprezentanților, Tulsi Gabbard, se aflau pe lista sa scurtă în timpul unei apariții la Fox News. Burgum, senatorul de Florida Marco Rubio și senatorul de Ohio J.D. Vance sunt alți candidați foarte bine cotați.

Citește și