• Campania a declarat că a înregistrat o creștere a donațiilor în timpul Convenției Naționale Democrate de săptămâna trecută de la Chicago.
  • „Chiar înainte de discursul de acceptare al vicepreședintelui Harris de joi seară, am depășit oficial pragul de 500 de milioane de dolari”, a scris președintele campaniei, Jen O’Malley Dillon.
  • Trump s-a dovedit a fi, de asemenea, un colector de fonduri formidabil, dar pare să fie depășit în campania sa de o lună.

Echipa candidatei democrate la preşedinţia SUA Kamala Harris a anunţat, duminică, că a strâns peste o jumătate de miliard de dolari de la începutul campaniei, în urmă cu o lună.

Campania a declarat că a înregistrat o creștere a donațiilor în timpul Convenției Naționale Democrate de săptămâna trecută de la Chicago, unde Harris și contracandidatul ei la vicepreședinție, guvernatorul din Minnesota Tim Walz, și-au acceptat nominalizările.

„Chiar înainte de discursul de acceptare al vicepreședintelui Harris de joi seară, am depășit oficial pragul de 500 de milioane de dolari”, a scris președintele campaniei, Jen O’Malley Dillon, într-un memoriu publicat duminică de campanie. „Imediat după discursul ei, am înregistrat cea mai bună oră de strângere de fonduri din ziua lansării”.

Recomandări

EȘTI DISCRIMINAT LA JOB?
AVIZE AMATORILOR
CUM AJUNGI MILIARDAR
LASĂ FRICA LA INTRARE
MĂ DOARE INTERNETUL
MANUAL VS TELEFON

Trump s-a dovedit a fi, de asemenea, un colector de fonduri formidabil, dar pare să fie depășit în campania sa de o lună. Campania lui Trump și filialele sale conexe au anunțat la începutul acestei luni că au strâns 138,7 milioane de dolari în luna iulie – mai puțin decât a strâns Harris în prima săptămână a candidaturii sale la Casa Albă. Campania lui Trump a raportat 327 de milioane de dolari în numerar la începutul lunii august.

Citește și