• Elena Lasconi a răspuns, miercuri, la propunerea lui Nicolae Ciucă de a se retrage din cursa prezidenţială.
  • „Bună ziua, România! Bună ziua, domnule Ciucă! BREAKING NEWS: Şi azi candidez la Preşedinţia României”, a scris Lasconi.
  • „Noi am intrat la guvernare cu PSD pentru că USR nu a făcut nimic altceva decât a depus o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern”, a spus Ciucă.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, candidat la alegerile prezidențiale din acest an, a lansat un apel către contracandidata sa, Elena Lasconi, lidera USR, prin care i-a cerut să se retragă din cursa pentru Palatul Cotroceni, să recunoască „valoarea numerică a cifrelor” și „să susţină cu adevărat un proiect de dreapta”.

Elena Lasconi a răspuns, miercuri, la propunerea lui Nicolae Ciucă de a se retrage din cursa prezidenţială şi de a susţine „proiectul de dreapta”. „Bună ziua, România! Bună ziua, domnule Ciucă! BREAKING NEWS: Şi azi candidez la Preşedinţia României”, a scris Lasconi pe pagina sa de Facebook.

Postarea de pe Facebook a Elenei Lasconi a strâns, în jumătate de oră de la momnetul publicării, peste 500 de apreicieri şi peste 70 de comentarii.

Recomandări

ÎN CE INVESTEȘTI?
AI CARTE, AI PARTE
MAI MULTE ALERGII
ATAC TERORIST ÎN ANKARA
CE CITEȘTI AZI?
RO E 1 LA DEFICIT

„Noi am intrat la guvernare cu PSD pentru că USR nu a făcut nimic altceva decât a depus o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern. (…) Şi-a schimbat leadership-ul. Ştiţi foarte bine că respect tot ceea ce înseamnă partea aceasta de contracandidaţi, când este vorba de o doamnă contracandidat cu atât mai mult. Fac un apel la doamna să înţeleagă un pic aritmetica şi politică şi reală. 8% în alegerile locale înseamnă mult mai puţin decât 30%”, a spus Ciucă.

Citește și