• La începutul acestei săptămâni, Musk a declarat că discuțiile privind achiziția Twitter de către el sunt în prezent suspendate.
  • El a confirmat apoi că este „în continuare împlicat„ în tranzacție.
  • Potrivit lui Musk, Twitter l-a acuzat ulterior că a încălcat un acord de confidențialitate.

Elon Musk, directorul general (CEO) Tesla, a criticat algoritmul Twitter Inc. motivând că selectează tweet-urile vizibile în fluxurile utilizatorilor și a sugerat că utilizarea sursei deschise este „calea de urmat pentru a rezolva atât problema încrederii, cât și cea a eficienței” , informează BAHA.

Nu sugerez răutate în algoritm, ci mai degrabă faptul că acesta încearcă să ghicească ce ai vrea să citești și, făcând acest lucru, îți manipulează/amplifică fără să vrei punctele de vedere fără ca tu să realizezi că se întâmplă acest lucru„, a scris el pe Twitter. Anterior, Musk și-a sfătuit adepții să folosească filtre pe fluxurile lor pentru a evita „să fie manipulați de algoritm în moduri de care nu vă dați seama”.

La începutul acestei săptămâni, Musk a declarat că discuțiile privind achiziția Twitter de către el sunt în prezent suspendate pe fondul anchetei privind prezența spam-ului și a conturilor false pe platforma de socializare.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

El a confirmat apoi că este „în continuare împlicat„ în tranzacție. Potrivit lui Musk, Twitter l-a acuzat ulterior că a încălcat un acord de confidențialitate.