• Elon Musk a avertizat pe platforma X că aprobarea de către SUA a loviturilor cu rachete de croazieră asupra Rusiei ar putea conduce la un Al Treilea război mondial.
  • Influencerul Mario Nawfal a discutat despre această posibilitate, fiind susținut de Musk, care a spus că aceasta ar putea reprezenta un pas semnificativ spre un conflict major.
  • Klay Thompson a comentat că „Al Treilea Război Mondial a început de ceva vreme, dar nu ni se spune”, iar Musk a confirmat aceste temeri.

Elon Musk, miliardar și susținător al lui Donald Trump, a lansat o avertizare pe platforma X (fost Twitter), spunând că riscul unui Al Treilea Război Mondial ar putea crește dacă SUA aprobă utilizarea rachetelor de croazieră occidentale împotriva Rusiei.

Musk a reacționat la un mesaj postat de Mario Nawfal, un influencer cu peste 1,6 milioane de urmăritori pe X, care a discutat despre posibilitatea ca SUA și Marea Britanie să autorizeze atacuri cu rachete asupra teritoriului rus. Nawfal și Musk au fost susținuți de comentarii de la Klay Thompson, care a sugerat că „al treilea război mondial a început de ceva vreme, dar nu ni se spune”.

Musk a confirmat aceste temeri, afirmând că autorizarea atacurilor cu rachete ar putea fi „un pas în această direcție”.

Recomandări

COLABORAREA E CHEIA
STAI, AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC
TRUMP SE VEDE CU MODI

Citește și