• Elon Musk a reacționat rapid la susținerea lui Kamala Harris de către Taylor Swift.
  • Swift și-a încheiat postarea de pe Instagram cu apelativul „Doamna cu pisici și fără copii”.
  • Bine Taylor … ai câștigat … Îți voi da un copil și voi păzi pisicile tale cu viața mea”, a scris Musk pe X.

Elon Musk nu a avut nevoie de mult timp pentru a o ataca pe Taylor Swift după ce aceasta a susținut-o pe vicepreședinta Kamala Harris.

Swift și-a postat susținerea marți seara, la scurt timp după ce Harris a încheiat prima dezbatere prezidențială cu fostul președinte Donald Trump.

Bine Taylor … ai câștigat … Îți voi da un copil și îți voi păzi pisicile cu prețul vieții mele”, a scris Musk într-o postare X miercuri dimineață.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
PLANUL LUI ZELENSKI
BOICOT ÎN UE
BACK TO OFFICE
SPRIJIN PENTRU GALAȚI
P. DIDDY E ARESTAT

Taylor Swift votează cu Harris

Voi vota pentru Kamala Harris și Tim Walz în alegerile prezidențiale din 2024. Votez pentru @kamalaharris pentru că ea luptă pentru drepturile și cauzele care cred că au nevoie de un luptător să le susțină”, a scris Swift în postarea sa.

Cred că este un lider talentat, cu mână sigură și cred că putem realiza mult mai multe în această țară dacă suntem conduși de calm și nu de haos”, a continuat ea, înainte de a semna cu eticheta Doamna cu pisici și fără copii

Termenul părea să fie o aluzie la contracandidatul lui Trump, senatorul JD Vance din Ohio, care a făcut remarci despre persoanele fără copii în timpul unui interviu Fox News în 2021, scrie Business Insider.

Suntem efectiv conduși în această țară prin intermediul democraților, prin intermediul oligarhilor noștri corporatiști, de o grămadă de doamne cu pisici și fără copii care sunt nefericite de propriile lor vieți și de alegerile pe care le-au făcut și, prin urmare, vor să facă și restul țării nefericită”, a spus atunci JD Vance.

Elon Musk votează cu Trump

Susținerea lui Harris de către Swift o pune în dezacord cu Musk, care l-a susținut pe Trump în iulie.

Musk a devenit de atunci un susținător vocal al fostului președinte și chiar și-a exprimat interesul de a lucra pentru o eventuală administrație Trump.

Musk a declarat miercuri într-o postare X separată că, deși Harris „a depășit așteptările majorității oamenilor” în timpul dezbaterii de marți, el încă mai crede că Trump a fost candidatul superior.

Acestea fiind spuse, când vine vorba de a face lucruri, nu doar de a spune cuvinte frumoase, cred cu tărie că Trump va face o treabă mult mai bună”, a scris Musk.

Citește și