• Emmanuel Macron a profitat de ceremonia de deschidere pentru a invita la masa sa aproximativ treizeci de lideri de afaceri străini de top.
  • Joia aceasta, o majoritate de americani se vor afla în jurul mesei, printre care Elon Musk (Tesla, X), James Quincey (Coca-Cola), Brian Chesky (Airbnb) și Dara Khosrowshahi (Uber).
  • Prima ediţie a acestui rendez-vous diplomatico-gastronomic dorit de preşedintele Comitetului internaţional olimpic a avut loc la Soci, în Rusia, în 2014.

Liderii de afaceri francezi și străini sunt invitați joi de președintele Republicii la un prânz la Palatul Élysée.

Șefii principalilor parteneri ai Paris 2024, Bernard Arnault (LVMH), Sébastien Bazin (Accor), Nathalie Bellon-Szabo (Sodexo Live), Alexandre Bompard (Carrefour), Christel Heydemann (Orange) și Nicolas Namias (BPCE), vor fi acolo pentru a vorbi despre sport, dar și despre economie și politică, scrie Le Figaro.

Emmanuel Macron a profitat de ceremonia de deschidere pentru a invita la masa sa aproximativ treizeci de lideri de afaceri străini de top. Joia aceasta, o majoritate de americani se vor afla în jurul mesei, printre care Elon Musk (Tesla, X), James Quincey (Coca-Cola), Brian Chesky (Airbnb) și Dara Khosrowshahi (Uber).

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Citește și