• Cadavrele a trei persoane au fost recuperate în urma unei alunecări de teren în zona Fontana din valea Maggia.
  • Între timp, temperaturile caniculare și vântul puternic au declanșat incendii de vegetație în apropiere de Atena și în districtul turc Izmir.
  • Râul Rhone a ieșit din matcă în mai multe zone din statul Valais, inundând un drum și o cale ferată.

Vremea extremă din Europa s-a soldat cu patru morți în urma furtunilor din Elveția și nordul Italiei, în timp ce incendiile de vegetație forțează oamenii să își părăsească locuințele în Grecia și Turcia.

Cadavrele a trei persoane au fost recuperate în urma unei alunecări de teren în zona Fontana din valea Maggia din statul italianofon Ticino, situat în partea de sud a Alpilor elvețieni.

Cadavrul unui bărbat a cărui parteneră îl dăduse dispărut a fost găsit la un hotel din stațiunea alpină Saas-Grund duminică dimineață. Se crede că a fost luat prin surprindere de ape.

Recomandări

200 DE CANDIDAȚI SE RETRAG ÎN FRANȚA
BOMBELE RUSEȘTI CAD TOT ÎN RUSIA
ISRAELUL REDUCE ACȚIUNILE MILITARE DIN GAZA
CONTINUĂ NEGOCIERILE PENTRU PREZIDENȚIALE
ROMÂNIA VS. OLANDA
HAPPY WORK PLACE

Poliția a declarat că un alt bărbat era dat dispărut de sâmbătă seara în zona Binn din valea superioară a Rhonei, aproape de granița cu Italia.

Între timp, temperaturile caniculare și vântul puternic au declanșat incendii de vegetație în apropiere de Atena și în districtul turc Izmir, locuitorii și turiștii fiind evacuați din casele lor.

Atât partea de sud, cât și cea de vest a Elveției au fost afectate de ploi abundente. Campingurile de pe malul râului Maggia au fost evacuate, în timp ce o parte a podului rutier Visletto s-a prăbușit.

O persoană a fost dată dispărută în valea Lavizzara din apropiere. Mai la nord, râul Rhone a ieșit din matcă în mai multe zone din statul Valais, inundând un drum și o cale ferată.

Citește și