Femeia care și-a condamnat la moarte întreaga familie pentru că și-a ascuns infecția cu SARS-CoV-2

Nurses work under severe pressure due to the corona crisis. The hospital is full of corona patients and they have to work very hard to ensure that acute care continues in the emergency department. Corona patients immediately go into isolation in the cohort covid division. By ambulances, the patients are brought in and helped to the emergency room by doctors and then admitted to the special coronavirus ward. Coronavirus outbreak, Harderwijk, Netherlands - 14 Jan 2021,Image: 583735419, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

O femeie din Venezuela a făcut testul Covid acasă la mijlocul lunii decembrie și deși testul a fost pozitiv, femeia a ascuns rezultatul. Ea a mințit că este doar o răceală mai puternică și și-a infectat toată familia, relatează El Mundo.

Până la sfârșitul lunii ianuarie, toată întâmplarea a avut un deznodământ tragic: ea, soțul și cei trei copii ai săi au murit cu toții din cauza virusului.

Femeia în vârstă de 36 de ani a făcut testul PCR de două ori la mijocul lunii decembrie și l-a anunțat pe soțul în vârstă de 33 de ani abia pe 27 decembrie, când acesta participa la o petrecere. Era însă prea târziu.

În ianuarie, femeia a făcut și pneumonie, și acest lucru i-a fost fatal, la doar o lună de când a făcut testele PCR. O săptămână mai târziu moare și soțul ei, cauza fiind tot virusul. Chiar și starea de sănătate a celor trei copii (unul de 17 ani și doi gemeni de 4 ani) s-a deteriorat rapid, astfel încât până pe 27 ianuarie, toți au murit, la doar 42 de zile după ce femeia a avut primele rezultate la testul PCR.

Cazul acestei familii a determinat autoritățile medicale din zonă să insiste asupra necesității de a urma recomandările de bază: utilizarea măștilor, spălarea mâinilor și menținerea distanței sociale.

Exit mobile version