Fiul lui Benjamin Netanyahu, criticat de un militar israelian: „Se bucură de viața lui la Miami Beach în timp ce eu sunt pe front”

FILE - Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu, second from left, and son Yair, left, pose for a photo in Tel Aviv, Israel, Jan. 23, 2020. An Israeli court ruled Wednesday, Aug. 30, 2023 that Prime Minister Benjamin Netanyahu’s son must compensate a woman who sued him after he implied she was having an affair with his father’s foremost political opponent. The court ordered Netanyahu’s eldest son, Yair Netanyahu, to pay over $34,000 in compensation and $6,000 in legal costs to a woman named Dana Cassidy. (Aleksey Nikolskyi/Sputnik Kremlin Pool Photo via AP, File)

Soldații israelieni care s-au oferit voluntari să se alăture războiului împotriva Hamas l-au condamnat pe fiul premierului pentru că a rămas în Statele Unite și și-a „abandonat” țara, scrie The Times.

Sute de israelieni s-au întors acasă după ce armata a recrutat peste 300.000 de rezerviști pentru a lupta în cea mai mare mobilizare din istoria țării.

Fiul cel mare al lui Benjamin Netanyahu, Yair, s-a mutat în Florida la începutul acestui an și rămâne acolo. La 32 de ani, este eligibil pentru serviciu de rezervă, care se încheie la 40 de ani.

„Yair se bucură de viața lui la Miami Beach în timp ce eu sunt în prima linie”, a spus un soldat, care a cerut să rămână anonim din motive de securitate.

Citește și:

Exit mobile version