• Premierul Florin Cîțu a adresat marți un mesaj românilor despre evoluția economiei României în trimestrul II.
  • „13%, creștere economică, sună bine, nu?”, a spus prim-ministrul.

Șeful Guvernului a vorbit despre criza economică de anul trecut și a spus că revenirea rapidă a economiei României este explicată prin măsurile luate de Guvern și prin efortul românilor.Declarația a apărut după ce a fost anunțat că România a avut o creștere economică de 13,6% în trimestrul II.

„Am promis că România va avea o creștere economică rapidă, o revenire în V. Vă mulțumesc vouă, dragi români, este cea mai rapidă revenire pe care a avut o România… Cifra trebuie să o ținem minte… 13%, creștere economică, sună bine, nu?”, a declarat premierul marți seara.

Prim-ministrul a mai vorbit despre vaccin și a spus că guvernarea nu este afectată de campania electorală din PNL. Florin Cîțu a anunțat și obiectivele sale din poziția de șef al Guvernului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Dragi români, actualul Guvern a dus România într-o nouă etapă de dezvoltare… Îmi doresc predictibilitate și stabilitate în viața economică… Acesta este doar începutul, este posibilă o creștere economică de două cifre, vă promit că până în 2024 vom face toate reformele pe care le-am promis atunci când nimeni nu avea curaj”, a anunțat Florin Cîțu.

Îmi doresc să rămâneți alături de mine, optimiști, a mai spus Cîțu la finalul mesajului său.