• „Nu a existat niciodată o persoană care să reprezinte o amenințare mai mare la adresa republicii noastre decât Donald Trump”, a declarat Cheney.
  • Fiica sa, Liz Cheney, fost deputat republican, a declarat anterior în cadrul unei audiențe din Texas că tatăl său intenționează să susțină candidatul democrat.
  • Cheney se alătură unei liste tot mai mari de republicani care și-au exprimat îngrijorarea cu privire la candidatura lui Trump.

Fostul vicepreședinte al SUA și republican de o viață, Dick Cheney, a confirmat că va vota pentru democrata Kamala Harris în alegerile prezidențiale din noiembrie. Cheney, considerat o figură influentă în timpul președinției lui George W. Bush, a emis o declarație în care afirmă că „nu a existat niciodată o persoană care să reprezinte o amenințare mai mare la adresa republicii noastre decât Donald Trump”, actualul candidat republican, anunță BBC.

Fiica sa, Liz Cheney, fost deputat republican, a declarat anterior în cadrul unei audiențe din Texas că tatăl său intenționează să susțină candidatul democrat. „El [Trump] a încercat să fure ultimele alegeri folosind minciuni și violență pentru a se menține la putere după ce alegătorii l-au respins”, a declarat Cheney. „Nu i se mai poate încredința niciodată puterea”.

„În calitate de cetățeni, fiecare dintre noi are datoria de a pune țara mai presus de partizanat pentru a ne apăra constituția”, a adăugat el. „Acesta este motivul pentru care voi vota pentru vicepreședintele Kamala Harris.”

Recomandări

TRUMP E ATACAT
CE VREA ISRAELUL
UNDE SE ASCUND OLIGARHII?
VILLA PALMIERI E SCOASĂ LA VÂNZARE
BORIS INUNDĂ EUROPA
PROPUNEREA LUI MACRON

Vicepreședintele este mândru să aibă sprijinul vicepreședintelui Cheney și îi respectă profund curajul de a pune țara mai presus de partid”, a declarat președintele de campanie Jen O’Malley Dillon. Cheney se alătură unei liste tot mai mari de republicani care și-au exprimat îngrijorarea cu privire la candidatura lui Donald Trump.

Citește și