FOTO. Biden primește indicații clare despre cum să intre și cum să iasă dintr-o încăpere, arată un document obținut de Axios. Cum se apără Casa Albă

Un document obținut de Axios, care poartă însemnele Casei Albe, arată că echipa lui Biden îi furnizează Președintelui indicații clare despre cum să ajungă și cum să iasă dintr-o încăpere, cu mesaje îngroșate precum „Mergi la podium”, scrie Fox News.

Potrivit raportului Axios, echipa de evenimente a președintelui Biden folosește instrucțiuni detaliate pentru a-l ghida în timpul evenimentelor de strângere de fonduri. Unii democrați care au participat sau organizat evenimente pentru Biden în ultimele 18 luni s-au întrebat dacă această atenție excesivă la detalii nu reflectă cumva limitările vârstei sale de 81 de ani.

„Am asistat la organizarea unui simplu eveniment de strângere de fonduri la o locuință privată, dar l-au tratat ca și cum ar fi fost un summit NATO, cu instrucțiuni detaliate pentru fiecare mișcare a lui Biden” a declarat o persoană care a asistat la un eveniment.

Axios a obținut un model de document de cinci pagini pe care Casa Albă îl trimite echipelor de organizare. Acesta include fotografii mari ale locației unde se va desfășura evenimentul și indicații precum „Vedere de la podium” și „Vedere de la public”.

Performanța slabă a lui Biden în dezbaterea cu Trump a generat îngrijorări în Partidul Democrat cu privire la capacitatea sa de a candida pentru un al doilea mandat.

Cum se apără Casa Albă

Casa Albă susține că aceste instrucțiuni detaliate sunt o practică obișnuită, indiferent de cine este Președintele.

„Nivelul ridicat de detalii și precizie sunt esențiale pentru munca de organizare a evenimentelor prezidențiale și reprezintă abordări de bază folosite de orice echipă modernă de organizare, inclusiv de biroul Vicepreședintelui și alte agenții guvernamentale” a declarat Andrew Bates, purtător de cuvânt adjunct al Casei Albe.

Oficiali ai Casei Albe și ai Biroului Vicepreședintei Kamala Harris au subliniat că aceste documente detaliate sunt materiale standard de briefing logistic pentru orice oficial de rang înalt.

Exit mobile version