• Incendiul, denumit Post Fire, a ars 4.400 de hectare în apropierea autostrăzii Interstate 5 Gorman.
  • Imaginile arată pompierii lucrând pe fundalul unei pâcle portocalii în timp ce se luptau să limiteze flăcările din jur, sâmbătă seara.
  • Cal Fire a precizat că li se reamintește rezidenților să rămână vigilenți și să fie pregătiți să evacueze dacă activitatea incendiilor se schimbă”.

Au apărut imagini dramatice care arată cum pompierii încearcă să stingă un incendiu uriaș în Los Angeles, California, care a forțat deja evacuarea a 1.200 de persoane, scrie Sky News.

Incendiul, denumit Post Fire, a ars 4.400 de hectare în apropierea autostrăzii Interstate 5 Gorman, care se află la aproximativ 100 de kilometri nord-vest de Los Angeles, potrivit unei actualizări a Departamentului de silvicultură și protecție împotriva incendiilor din California, cunoscut sub numele de Cal Fire.
Imaginile arată pompierii lucrând pe fundalul unei cete portocalii în timp ce se luptau să limiteze flăcările din jur, sâmbătă seara.

Cal Fire a precizat că li se reamintește rezidenților să rămână vigilenți și să fie pregătiți să evacueze dacă activitatea incendiilor se schimbă”, întrucât se așteaptă ca temperaturile regionale să fie ușor mai ridicate și nivelul de umiditate mai scăzut pe parcursul zilei de duminică.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
UN BAN DAI ȘI STAI ÎN RAI
AU SUBIECTE DE DISCUȚIE
GLUTEN FREE, CAKE FOR ME!
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE

Serviciile parcurilor de stat din California au evacuat oamenii din zona de agrement Hungry Valley din Gorman, iar atât Hungry Valley, cât și rezervorul Pyramid Lake au fost închise ca urmare a amenințării incendiului, a anunțat Departamentul de pompieri al comitatului Los Angeles la ora locală 20.00.

Flăcările au izbucnit sâmbătă, în jurul orei 13.45, au precizat autoritățile. Cauza incendiului este în curs de investigare.

Citește și