FOTO-VIDEO: Trump a venit bandajat la Convenția Națională Republicană

  • Trump a fost desemnat oficial candidatul republican la Președinție de către Partidul Republican, la Convenția Națională Republicană.
  • J.D. Vance a fost ales ca Vicepreședinte de Donald Trump.
  • Convenția Națională Republicană îi reunește pe republicani într-un moment în care întreaga planetă este cu ochii pe Donald Trump.
  • Trump a fost victima unei tentative de asasinat, fiind împușcat în partea superioară a urechii de un tânăr de 20 de ani.

În această perioadă (15 – 18 iulie) are loc Convenția Națională Republicană. În prima seară a Convenției, Trump a fost desemnat oficial candidatul republican la Președinție, iar J.D. Vance a fost ales de Trump ca Vicepreședinte.

Trump și-a făcut apariția bandajat, dar zâmbitor, după tentativa de asasinat de sâmbătă, de la mitingul din Pennsylvania.

Tentativa de asasinat asupra lui Trump

Trump a fost împușcat în partea superioară a urechii drepte la un miting din Butler, Pennsylvania. Mitingul avea loc cu doar câteva zile înainte de Convenția Națională Republicană.

Recomandări

INTRĂM ÎN SCHENGEN?!
HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
DUȘ...MANUL DIN BAIE
CE MIROASE AȘA?
LIAM PAYNE A MURIT

Atacatorul a fost ucis de Serviciile Secrete ale SUA. FBI l-a identificat ca fiind „Thomas Matthew Crooks”, un tânăr de doar 20 de ani din Bethel Park, Pennsylvania. FBI încă investighează motivul din spatele atacului.

Citește și