• A fost văzut un fum gros la Spitalul Pantelimon. Un salon de ATI este cuprins de fum
  • Mai mulți pacienți au fost evacuați
  • Manager Dragoș Davițoiu: „A pocnit un tub de neon in tavan. Nu a luat foc nimic, a iesit fum. Pacienții au fost mutați în salonul de lângă”.

La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20.15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului.

UPDATE 21.31 Neonul a pocnit într-un salon de ATI non-Covid. În salonul de lângă, care este ATI-Covid, se afla un pacient dintre cei transferati de la Balș.

Foto: Aleph News

UPDATE 21:15 „A pocnit un tub de neon în tavan. Nu a luat nimic foc”, spune managerul Dragoș Davițoiu

„A pocnit un tub de neon in tavan. Nu a luat foc nimic, a iesit fum. Pacienții au fost mutați în salonul de lângă. S-a schimbat neonul, cei doi încă nu au fost mutați în salon. Încă se fac verificări ale electricianului angajat de spital”, a spus Dragoș Davițoiu.

UPDATE 21:10 Trei pacienți au fost evacuați dintr-un salon ATI

Trei pacienți au fost evacuați dintr-un salon ATI al spitalului Sf. Pantelimon din București, după ce a fost sesizat fum de la instalația electrică aferentă unui corp de iluminat. Martorii spun că a fost sesizat fum, nu și o flacără.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA

Managerul spitalului spune că nu este necesară evacuarea unității și mutarea pacienților într-o altă unitate medicală.

Mai mulți pacienți au fost evacuați după ce un salon de la Sputalul Sfântul Pantelimon a fost cuprins de fum

Și încă un incident grav într-un spital din România. Mai mulți pacienți au fost evacuați, după ce un salon de la Spitalul Sfântul Pantelimon a fost cuprins de fum.