Gata cu băutura la Roland Garros. Directoarea turneului de tenis francez anunță interzicerea consumului de alcool în tribune

Directoarea turneului de la Roland-Garros, Amélie Mauresmo, a anunţat, joi, că se iau măsuri pentru a se preveni un comportament inadecvat din partea fanilor, în urma nemulţumirilor exprimate în special de Iga Swiatek şi David Goffin.

Ne bucurăm să vedem că există o atmosferă, că emoţiile sunt mari şi că spectatorii sunt prezenţi în număr mare. Pe de altă parte, vom fi fermi în ceea ce priveşte respectarea jucătorilor şi a jocului”, a declarat Mauresmo. Dacă există cel mai mic comportament care depăşeşte limita, afară!”, a afirmat ea, recunoscând totodată că nu este întotdeauna uşor să se identifice persoana respectivă”.

Oricine va fi prins aruncând ceva spre un jucător – Goffin s-a plâns că un spectator a aruncat cu gumă de mestecat în el în timpul meciului său din primul tur împotriva francezului Giovanni Mpetshi Perricard – va fi îndepărtat imediat, nu va exista nicio ezitare”, a spus ea.

Citește și

Exit mobile version