• C. Dumitrache: Harris a demonstrat coerență și armonie între verbal și non-verbal.
  • Kamala Harris a insistat să-l salute pe Donald Trump cu o strângere de mână.
  • Contactul vizual sau privirea directă denotă încredere și sinceritate.

În prima dezbatere prezidențială dintre Kamala Harris și Donald Trump, limbajul corpului celor doi a spus mai mult decât cuvintele. Cristian Dumitrache, expert în body language, a analizat semnalele transmise de fiecare candidat.

Cât de echilibrate au fost gesturile lui Trump și Harris în raport cu discursul sau replicile lor?

„Donald Trump a urmat aceeași linie de până acum, cu o actorie de un nivel foarte scăzut. Kamala Harris s-a pregătit foarte bine. Inclusiv faptul că s-a dus să îl salute, ea plecând din poziția de femeie, a fost o dovadă a faptului că este puternică și că îl poate înfrunta. De-a lungul întregii dezbateri Kamala l-a privit în ochi pe Trump, lucru pe care el nu l-a făcut nici măcar o singură dată. El a arătat dispreț și lipsă de respect”, a declarat Cristian Dumitrache, expert în body language, pentru Aleph News.

Au existat gesturi care sugerează tensiune sau nervozitate?

„Au existat astfel de gesturi la fiecare candidat. Deși Kamala Harris a fost bne pregătită, la început s-au observat anumite tensiuni, în special în zona gâtului. Donald Trump și-a adus buzele în față în mod exagerat atunci când a fost atacat”, a adăugat acesta.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
FLUIER DE START
NEW LOOK, NEW YOU
CU BEBE LA SPA

Citește și