Gheorghe Flutur, noul șef intermediar al PNL. Alegerile vor fi pe 10 aprilie

PNL mai are un singur pas de făcut până la alegerea unui nou președinte. 10 aprilie este data la care 1.300 de delagați din țară vor pune ștampila pe un nou suflu liberal. Nu știi acum cine este acesta, dar liderii PNL s-au aliniat deja în spatele lui Nicolae Ciucă. Premierul se lasă așteptat. Spune că analizează dacă își va depune candidatura.

Doar 3 zile mai are la dispoziție Nicolae Ciucă pentru a lua decizia. Rapiditatea acestei decapitări a conducerii PNL are și o explicație, venită de la președintele interimar, Gheorghe Flutur. „La vremuri excepționale, avem nevoie de măsuri excepționale și ne adaptăm din mers”.

Scriitorul și publicistul Ion Cristoiu vine, însă, cu o altă interpretare. „Nu e vorba de o debarcare a lui Cîțu, ci de o înscăunare a lui Ciucă. Iraționalul din PNL vine din faptul că, deși debarcarea lui Cîțu fără niciun argument, fără să-și fi dat demisia sau să fi fost arestat precum Dragnea, era o ciudățenie.

Domnul Nicolae Ciucă să fie înscăunat cu cât mai puțină zarvă. Ăsta este scopul principal al acestei intrigi. Există un interes uriaș ca să fie domnul Ciucă președintele PNL”, a spus acesta.

Exit mobile version